Стоматологичен кабинет МАК
Стоматологичен кабинет МАК - Ти се усмихваш, 
ние се усмихваме ...

Дентален кабинет "МАК Дентал" - естетични проблемиПотъмняване на зъбите. Как да постигнем блестяща усмивка - лесният начин

В МАК Dental професионалното избелване се извършва от лекар по дентална медицина с голям опит със съвремените система за избелване .
Избелването протича в няколко етапа:
1. Почистване на зъбен камък
2. Нанасяне на протектор на венците
3. Полиране с полирна паста
4. 3 или 4 сеанса с избелващи гелове в зависимост от чувствителността на пациента

Често задавани въпроси:


1. Боли ли избелването?
Избелването е процедура, при която се стимулира дентина от водородния пероксид на избелващите препарати и при някои пациенти може да се появи чувствителност. Рядко се случва, но ако се случи ние разполагаме с реминализиращи гелове, който на намаляват чувствителността, така че на практика рискът да изпитате болка е снижен до минимум.
2. Колко време продължава избелването?
Избелването обикновено ни отнема в рамките на 60 и 120 минути в зависимост от отлаганията и зъбния камък, който има пациента. При по-стар зъбен камък забавя работата ни.
3. Какви грижи трябва да полагаме след избелването?
След избелването в рамките на 2-3 седмици трябва да се внимава с оцветяващи храни (цитруси, какао, кафе, чевено вино), ако сте пушачи трябва временно да се ограничите от цигарите(препоръчително). За продължителен ефект ние препоръчваме тези мерки.

Примери: Избелване

   зъболекар пловдив, дежурен зъболекар пловдив, денонощен стоматологичен кабинет, зъболекар пловдив, дежурен зъболекар пловдив, денонощен стоматолог пловдив