Стоматологичен кабинет МАК
Стоматологичен кабинет МАК - Ти се усмихваш, 
ние се усмихваме ...

За нас - дентален кабинет "МАК Дентал"

"MAK Дентал" е новооткрита пловдивска дентална практика, с последно поколение апаратура . Създадена е от Др. Карагьозян и Др. Борисова през 2013г. Развива се в областта на естетика на дъвкателния апарат.Практиката се занимава с цялостна лечение на устната кухина и създаване на неповторима усмивка. МАК Дентал работи със здравната каса.

Екипът се състои от двама лекари. Практиката е в тясно сътрудничество с няколко външни специалиста - ортодонт, пародонтолог и имплантолог. Това осигурява едно комплексно и професионално лечение, отговарящо на индивидуалните нужди на пациентите.

Д-р. Карагьозян завършва математическа гимназия през 2005 година. През 2011 година завършва дентална медицина с квалификационна степен “Магистър по дентална медицина” във Факултета по дентална медицина – гр.Пловдив. Веднага след завършването се посвещава на усъвършенстването на професията си под ръководството на Др- Б.Борисов. Още през студентските си години се включва в организацията и ежегодното провеждане на най-големият стоматологичен конгрес на балканите – Sofia Dental Meeting, където се запознава с най-новите тенденции в областта на денталната медицина представени от лектори от целият свят.

През 2010г преминава едномесечно обучение в съвремените тенденции на денталната медицина в САЩ под ръководството на Dr. Yerevan Karagyozyan DDS . Посещава множество лекции и практически курсове в областта на имплантологията, естетичната стоматология и протезирането .

Д-р. Борисова гимназия с профил Бизнес и финанси през 2005 година. През 2011 година завършва Дентална медицина с квалификационна степен “Магистър по дентална медицина” във Факултета по дентална медицина – гр.Пловдив. Веднага след завършването си започва работа под ръководството на Д-р Борисов. Интересите и са насочени към терапевтичната и естетичната стоматология, като посещава редица курсове свързани с тази област на Денталнате медицина.

   зъболекар пловдив, дежурен зъболекар пловдив, денонощен стоматологичен кабинет, зъболекар пловдив, дежурен зъболекар пловдив, денонощен стоматолог пловдив